NIEUWS

 

13-1-2018

Zaterdag hebben wij deze prachtige pot van Still mogen overhandigen aan Marijke Hermsen!!! Zij was de "gelukkige winnaar"die uit de Google machine kwam rollen van alle 480 reacties en ruim 1150 deelacties! Volgens ons kan je aan haar gezicht wel zien hoe blij ze ermee is. Heel veel plezier van je prachtige pot Marijke.

Zusss

Een greep uit de nieuwe producten van dit seizoen: hout-look zonnebrillen, horloges, bandana's en verschillende jurkjes en vesten voor jezelf. Wandkleden, dekbedovertrekken en heerlijke geurkaarsen voor in jouw huis. In de nieuwe Zusss collectie zie je frisse prints van schubben en visjes, lekker eigenwijs. Kies de producten die bij jou passen en voel je met de voorjaarsproducten als een vis in het water.


Zusss  voorjaar - zomer 2017


OXies winter collectie

Miranda van Oxies heeft de nieuwe wintercollectie bij ons afgeleverd. In 1 woord... WAUWWW! Wat een super stoere armbanden en kettingen! Zo heeft ze bijvoorbeeld de casual en de worker "gepimpt" met steel (rvs) ertussen... TE stoer! En nieuw is de Triple... die wikkel je maar liefst 3x om je pols maar is ook als een halsketting te dragen! Dat deze nieuwe Oxies echt geweldig zijn hebben we al ondervonden. Al het moois viel bij iedereen die binnenkwam zo in de smaak, dat Miranda pas einde van de dag naar huis kon. Een spontane echte OXies dag! De nieuwe collectie is al te koop bij KNUS. Alles is weer in alle maten te bestellen!


KNIT FACTORY

Alweer zo'n mooi artikel bij KNUS,  nieuw in ons assortiment: KNIT FACTORY. Prachtige thee en keukendoeken in blok of uni design met bijpassende pannenlap, placemat of gastendoen in prachtige kleuren! Het past in zoveel interieurs... stoer landelijk, klassiek, romantisch, modern of brocante!. De accessoires van KNIT Factory zijn verrassend anders en schokkend normaal tegelijkertijd. Ongewoon gewoon eigenlijk. Ontworpen en geproduceerd in Nederland ademen de producten nuchterheid en duurzaamheid uit. Design en luxe in één adem met gezelligheid en functionaliteit. Dat is KNIT!

Een stof en een garen moeten wel van heel goede kwaliteit zijn om in een pannenlap of handdoek van KNIT Factory te belanden. Alleen natuurlijke materialen die kleurecht en vormvast zijn doorstaan de test. Wedden dat jullie jaar in jaar uit zullen genieten van de gebruiksvriendelijke leef en afdroogproducten? Maak van de keuken een verlengstuk van uw woonkamer en het uithangbord van jullie levensstijl...

Wij zijn echt fan!!! Het is echt zoooooo ontzettend mooi...


nu verkrijgbaar bij knus


 

 Huishoudelijke mededeling....

 

Het is alweer 1 jaar geleden dat KNUS en Kneuterig de deuren opende aan de Frederik van de Paltshof 23a in Rhenen! Ja ja...time flies when you're having fun... Dus hebben wij van KNUS bedacht dat er gepimpt moet gaan worden. Leuk nieuw kleurtje, beetje schuiven en timmeren. Gewoon lekker KNUS! We hebben onze "technische dienst" (Gert van de Bovenkamp en Paul Stiemer) deze week bereid gevonden om al onze plannen uit te gaan voeren, natuurlijk zullen wij ook diverse hand en spandiensten verlenen, dan wel zorgen voor de inwendige mens. We blijven gewoon open, het zal alleen een beetje rommelig zijn maar dat maakt het alleen maar KNUSSER!

 

De nieuwe nieuwsbrief is in de maak. Hou deze pagina goed in de gaten!


Super trots zijn wij, er is een prachtige reportage gemaakt van het huis van Gert en Jeanet en staat in Wonen Landelijke Stijl editie 3. In samenwerking met Minke Scherrenburg van Eden Interieur die alle verf heeft verzorgd en natuurlijk veel moois van KNUS en Kneuterig! Wij laten jullie hiervan meegenieten...